Dollé Rioleringsservice Haarlem voor snel herstel van uw leidingen en dak

Een verstopte regenpijp of een afvoer kan een nare lucht verspreiden in uw huis of zaak. Een lekkage veroorzaakt schade en ongemak. De oorzaak hiervan heeft meestal te maken met achterstallig onderhoud. Laat uw leidingen en riolering dus regelmatig onderhouden. In spoedgevallen staan wij 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen per week. 

Loodgieter

De loodgieter associeert u waarschijnlijk vooral met een verstopping of lekkage. Dat is zeker niet ten onrechte, Dollé Rioleringsservice Haarlem is snel ter plekke voor ontstopping of reparatie. Maar wij helpen u ook graag met andere klussen. Bijvoorbeeld wanneer uw CV-ketel geïnstalleerd moet worden of kapot is. Begint u aan bouw of verbouw? Het aanleggen van duurzame, goede leidingen bespaart u een hoop zorgen in de toekomst. Meer informatie over het aanleggen van badkamer, wc en waterleidingen? Bel 023 – 535 12 83 of stuur een bericht.
Loodgieter
Rioleringsservice

Rioleringsservice

Wat een opluchting, u heeft net een momentje voor uzelf gehad op de wc en kunt de hele wereld weer aan. Dan staat u op en trekt door om de wc schoon achter te laten. Maar in plaats van dat het water wegloopt, vult de pot zich met rioolwater en is de wc onbruikbaar geworden. Wanneer u voor zo’n onaangename verrassing komt te staan, belt u onze loodgieter om direct uw wc te ontstoppen. 
 
Ter voorkoming van een verstopping is regelmatig onderhoud aan uw riolering en leidingen van groot belang. Met een rioolinspectiecamera beoordelen we de situatie, u bepaalt hoe we vervolgens handelen. Kiest u voor hogedrukreiniging of vervanging van uw riolering? Of wij brengen een nieuwe coating aan op uw oude riolering, zonder hak- of breekwerk, zodat deze weer 50 jaar meegaat.

Dakwerk

Een dak boven uw hoofd houdt u en uw bezittingen droog en warm. Helaas komt het weleens voor dat er vochtplekken ontstaan of er zelfs water naar binnen loopt. Een daklekkage zorgt niet alleen voor schade aan uw dak maar ook aan het binnenwerk en moet dus snel gerepareerd worden. Dollé Rioleringsservice Haarlem verhelpt het lek vlot en bestendig. 
Dakwerk